onsdag 26 april 2023

Sharkansas Women's Prison Massacre (2015)

 




Ett gäng välpumpade kvinnliga interner rymmer från ett kvinnofängelse i Arkansas och med sig så tar dom två väktare som gisslan. Dom gömmer sig i en ödsligt belägen stuga och upptäcker efter ett tag att det inte bara är polisen som är ute efter dom nu utan någonting annat i träskmarkerna som är bra mycket dödligare.

Den före detta sexfilmsskådespelerskan Traci Lords spelar här kriminalkommissarie Kendra Patterson som med sin assistent Adam (Corey Landis) är ute efter dessa förrymda fångar som samtidigt slåss för sina liv mot ett antal förhistoriska hajar (Sharkosaurus) som vaknat till liv efter att ett gruvföretag sprängt lite för djupt i markerna. Dessa hajar simmar inte bara utan gräver sig genom marken som mullvadar vilket ju gör det ännu svårare för deras byten.

Det är ju tur ändå att regissören och manusförfattaren Jim Wynorski har lite humor och har gjort detta med någon form av glimt i ögonvrån annars så skulle man ju inte köpa någonting av denna usla produktion. Nu kan man dock roa sig med alla fruktansvärt dåliga aktörer och effekter som vilken tonåring som helst skulle kunna göra i sin dator hemma i köket.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...