tisdag 8 november 2022

Westworld - Säsong 4 (2022)

 




Om säsong tre var en liten dipp i den här sci-fi historien så är den här fjärde säsongen tillbaka med samma höga kvalitet som dom två första. Det har nu gått nästan tio år sedan den förra säsongen och dom karaktärer som vi förut lärt känna har ju varit med om en del sen sist men detaljer som vi som tittare av någon anledning inte riktigt får ta del av förutom i ett par hopp tillbaka i historien.

Det är fortfarande otroligt stilistiskt vackert, våldsamt och dramatiskt och med riktigt bra skådespelare med en riktigt cool Ed Harris i sina svarta kläder och hatt.

Historien känns lite rörig till en början men pusslas ihop bra utmed vägen och när sista avsnittet var över så var jag riktigt sugen på en säsong fem men läste då också tyvärr att HBO lagt ner serien så även om manuset finns färdigskrivet så kommer den avslutande säsongen aldrig att spelas in..Suck!






  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...