onsdag 14 september 2022

Unlocked (2017)

 




Politiska thrillers med agenter, hemliga spionorganisationer och dubbelspel brukar ju kunna tillhöra dom mest spännande i filmväg men tyvärr så lämnar inte denna historia regisserad av rutinerade Michael Apted några bestående intryck efter sig.

Noomi Rapace spelar CIA agenten Alice som efter ett terroristdåd i Paris där hon anklagar sig själv för att inte ha hunnit stoppa det har lämnat fältet och jobbar nu enbart administrativt.
En dag så blir hon kontaktad av CIA som behöver hennes hjälp att förhöra en budbärare inom en misstänkt muslimsk organisation men helt plötsligt så är hon i livsfara där ingen är den dom utger sig för att vara, vän är fiende och tvärtom och ingen går att lita på.

Skådespelarna fungerar bra i sina roller, speciellt Noomi Rapace och så Orlando Bloom som inbrottstjuven Jack men John Malkovich spelar över lite för mycket och Michael Douglas ser mest trött ut.
helt okey action och hyfsat spännande men filmen lyfter aldrig och det blir bara sisådär.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...