onsdag 3 november 2021

Star Wars Episode VIII: The Last Jedi (2017)

 




Historien börjar precis där den förra avslutades. Rey (Daisy Ridley) har hittat Luke Skywalker (Mark Hamill) och försöker få honom med tillbaka för att hjälpa motståndsrörelsen i kriget mot Den Nya Ordningen.
Kylo Ren (Adam Driver) eller Ben Solo som ju är hans riktiga namn slåss fortfarande med sitt inre och balanserar på gränsen mellan den onda och goda sidan och både han och Rey märker att dom har någon underlig koppling till varandra.



Regissören Rian Johnson har tyvärr här inte lyckats så där jättebra med att ta över stafettpinnen efter J.J. Abrams som gjorde den förra filmen.
Tempot är betydligt långsammare, det är ojämnt och effekterna hänger inte alltid med. Några försök till en del gulliga och roliga scener fungerar inte alls och så dyker en annars så eminent skådespelare som Benicio Del Toro upp i en rätt löjlig karaktär. Hade det inte varit för spänningen mellan Rey och Kylo Ren så hade detta inte varit speciellt intressant.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...