tisdag 16 november 2021

Manhunt: Säsong 2 - The Night Stalker (2021)

 




Kriminalkommissarie Colin Sutton ska gå i pension om bara några månader när hans chef frågar om han inte kan hjälpa polisen i södra London med ett fall dom hållit på med i 17 år. En mystisk man har under många år rånat och förgripit sig på ensamma äldre.
Kommissarie Sutton kommer in med nya friska ögon och lite nya idéer och helt plötsligt så känns det som om polisen börjar komma ifatt gärningsmannen.


Ännu en kriminalhistoria med Martin Clunes som Kommissarie Sutton och som bygger på verkliga händelser. Som brukligt är när det kommer till Brittiska produktioner så är skådespeleriet oklanderligt och karaktärerna väl utskurna. Det är så gott som noll action förutom när en yngre polisman per fot jagar den misstänkta gärningsmannen över staket, genom tomter och in och ut ur trånga gränder men det är ingenting man saknar, spänning finns det så det räcker och blir över ändå.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...