måndag 9 november 2020

Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 2 (2011)

 


Original titel: Harry Potter and The Deathly Hallows - Part 2



Alla tidigare äventyr om Harry Potter har lett fram till den här avslutande historien, den slutgiltiga kampen mellan Harry och den genomusle Lord Voldemort.
Visuellt så är detta en mäktig film, det är storslaget så det räcker och blir över och karaktärerna som man ju lärt känna väl efter alla historier görs riktigt bra av alla skådespelare, unga som gamla.

Tyvärr så bir det nästan lite för mycket, man får nästan en känsla av att sitta och titta på slutstriden i Sagan om Ringen när Voldemort och hans gäng av onda magiker tillsammans med fula jättar stormar fram i ett mörkt och dystert landskap mot skolan Hogwart för att en gång för alla göra slut på Potter.

Trots mitt gnäll över detta så är det ändå underhållande och maffigt och lite kul att Harry kompis Neville Longbottom här får kliva fram och spela en viktig roll i allting. Tråkigt att det nu är över.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...