måndag 4 juni 2012

And Soon The Darkness (2010)





Två Amerikanska tjejer på cykelsemester i Argentina, den ena lite vildare än den andra som är lite mer konservativ och när dom i en mindre by är ute på kvällen så hamnar givetvis den vildare av dom i lag med en lokal kille, hon avvisar honom dock senare vilket då inte är så populärt.
Dagen efter hamnar dom två tjejerna i gräl och kommer ifrån varandra.
När den ordningsamme Stephanie (Amber Heard) upptäcker att vännen Ellie (Odette Yustman) har försvunnit så kontaktar hon polisen i området samtidigt som den mystiske Michael (Karl Urban) börjar att dyka upp i tid och otid.

Detta är ju en nyinspelning av en Engelsk thriller från 1970 som jag tyvärr ej ännu sett, den utspelar sig dock i Frankrike till skillnad från denna där ju handlingen är förlagd till Argentina.

Skådespelarna i huvudrollerna är tyvärr så trista att dom drar ner på hela tempot i filmen och dessutom har Karl Urban en roll som känns helt meningslös i historien.

Ett allvarligt ämne som "human trafficking" borde ha behandlats lite bättre än så här tycker man.
Det blir varken engagerande eller spännande utan mest ingenting.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...