onsdag 23 februari 2022

Treadstone (2019)

 




Jag blev inte riktigt klok på den här serien som bygger på samma grundhistoria som Jason Bourne-filmerna som ju skrevs av Robert Ludlum. Ena minuten så är det olidligt spännande och välgjort för att sen innehålla några scener som nästan känns fåniga. Fightingscenerna är riktigt bra gjorda men skådespelarna är lite upp och ner.

Det programmet som heter Treadstone och som CIA ligger bakom handlar om till synes helt vanliga personer värden över men som under ett antal år behandlats med droger och hjärntvättats för att sen bara med ett ord, en bild eller en sång vakna till liv och förvandlas till mördarmaskiner som går under namnet Cikadorna.
Journalisten Tara Coleman blir tillsammans med CIA-agenten Matt Edwards indragna i detta hemliga spel och försöker avslöja människorna bakom programmet samtidigt som en av Cikadorna, Doug McKenna börjar få tillbaka minnen från förr med hjälp av sin fru och försöker nu ta reda på vad som händer.

Det låter kanske lite rörigt och det är det emellanåt men som sagt så är det väldigt välgjort och spännande och massor med action och det är just det som håller upp hela denna första säsong.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...