måndag 21 februari 2022

Jack Ryan: Säsong 2 (2019)

 




Venezuela är ett land i upplösning med presidenten Reyes som enbart har dollar framför ögonen medan befolkningen svälter. Landet står nu inför ett val där oppositionsledaren Gloria Bonalde verkar kunna vinna men Reyes som har några hemliga saker på gång i djunglerna går bokstavligen över lik för att behålla makten. 
Analytikern Jack Ryan följer spåren efter ett fartyg som kommit till Venezuela och som misstänks innehålla hemliga vapen samtidigt som hans förra chef James Greer som det senaste året jobbat i Moskva kommer dit av exakt samma anledning.

Det är en hel del sammanträffanden i början av denna säsong 2 som får våra hjältar från den första säsongen att åter träffas och det dröjer inte länge förrän saker och ting bokstavligen smäller i luften. Den här historien kanske inte riktigt är lika nyanserad som den första men det händer mer och man sitter på nålar varenda sekund och det finns även utrymme att få en liten inblick i ett sydamerikanskt land som står på gränsen till att falla ner i avgrunden.

Det är riktigt välgjort, spännande och dramatiskt med bra skådespelare och inte många döda sekunder.

 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...