tisdag 14 september 2021

Maria Wern: Ringar på Vattnet (2018)

 



Det verkar som om Sebastian är tillbaka hos Gotlandspolisen men hur det gick till har vi tittare inte fått någon förklaring till och inte heller hur Arvidsson så snabbt tillfrisknat från att knappt ha kunnat röra sig till fullt frisk.
Hur det än är med detta så inleds denna historia i sorg när Ek begravs efter att ha mördats av okänd anledning i förra filmen och samtidigt som det äger rum så insjuknar en man hastigt på flyget från Gotland till Stockholm och det visar sig att han underligt nog lider av dykarsjuka.
Mannen visar sig inte vara den han utger sig för och letandet efter hans identitet leder till ett dykarföretag och ett ryskt fartyg på öns östsida.

Ja det är mycket som händer här men det funkar och slutet är riktigt spännande trots att det kanske är lite överdrivet och så retar man upp sig fortfarande på karaktären Wern som till och från beter sig förbannat dumt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...