lördag 31 augusti 2019

Geostorm (2017)





 Efter en rad naturkatastrofer efter varandra så kommer världens ledare överens om att samarbeta med ett projekt kallat Dutch Boy där en rymdstation och en massa satelliter ska kontrollera vädret på planeten. Detta program skapades av Jake Lawson (Gerald Butler) men som efteråt sparkats av sin egen bror Max (Jim Sturgess) som är en av presidentens närmaste män. När någon försöker sabotera Dutch Boy genom att installera ett virus som sätter igång katastrofer runtom i världen så kallas dock Jake in igen.


En katastrofal katastroffilm kan man väl kalla den här historien som är så förutsägbar och fånig så att man i vissa scener faktiskt undrar om det ska vara en komedi eller om det ska vara spännande. Specialeffekterna hinner inte med ibland och är då riktigt dåliga, dom håller egentligen bara när historien utspelas uppe i rymden. Jag gillar ju skådespelarna som är med så det är ju tråkigt att Gerald Butler, Jim Sturgess, Andy Garcia och Ed Harris tackat ja till just den här filmen.

Dean Devlin gör ju här sin debut som regissör men har ju varit med och producerat en hel del påkostade filmer som Independence Day och Godzilla och det märks ju att han också här försökt att ta i ordentligt, tyvärr utan att lyckas vare sig med manuset, regin, effekterna eller dom tårögda scener som givetvis ska finnas med.

Näe, det här var inte speciellt bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...