måndag 28 januari 2013

Down The Road (2012)






Ett gäng ungdomar åker ut till ett skogsområde för att campa en helg och just i det området så florerar det ett rykte om att en man (som för ett antal år sedan fick sin dotter dödad i en trafikolycka) smyger omkring och dödar alla som rör sig i skogen.
                        
Jag läste att den här filmen som också går under namnet "Nobody Gets Out Alive" fått en del lovord på ett antal filmfestivaler och efter att ha sett den så undrar jag förvånat vilka andra filmer som var med på dessa för det här var en av dom uslaste filmer jag tillbringat 90 minuter tillsammans med.

Redan efter den inledande minuten så har regissören satt ribban,
man vet att det här bara kan barka åt ett håll..Utför.

Skådspelarna är fruktansvärt dåliga i sina karaktärer och man sitter hela tiden och hoppas på att mördaren ska döda dom så fort som möjligt så man slipper se eländet,
fotot är som filmat från en mobiltelefon, musiken hörde jag inte ens, manuset är totalt i avsaknad av handling och regin är lika smidig som en rullator med punktering.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...