måndag 2 december 2013

Safe Haven (2013)






Katie (Julianne Hough) är på flykt med en hel del mörka hemligheter i bagaget.
Hon hamnar i en liten hamnstad i North Carolina där hon slår sig ner och försöker att leva sitt liv utan att märkas alltför mycket.
Hon träffar ortens butiksinnehavare Alex (Josh Duhamel) och kärlek uppstår som gör att hennes hemligheter till slut tvingas fram ur mörkret.

Det är lite Amerikansk TV-film känsla över den här produktionen, det är snyggt, stilfullt och elegant men ändå ganska styltigt och långtråkigt.

Skådespelarna som är relativt okända är väl hyfsat bra men har inte det där speciella som gör filmen intressant och även om det är Lasse Hallström som regisserat denna så känns det inte riktigt som om hjärtat varit med ordentligt.
Han har dock kryddat hela anrättningen på ett riktigt smart sätt med några små teskedar av spänning i form av tillbakablickar som då gör att man ändå sitter kvar eftersom man ju blir nyfiken på vad som egentligen hänt denna unga till synes så oskyldiga Katie.

Den sista halvtimman bjuder på en rätt cool twist i historien också som ändå lyfter det här rätt mellanmjölksaktiga dramat så att det ändå i slutändan blir hyfsat intressant och rätt underhållande.

Filmen kanske var värd 3 ölglas egentligen men....Näe ändå inte.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...