måndag 27 december 2021

Bonusfamiljen: Säsong 4 (2021)

 




Om man tyckte att dom tre tidigare säsongerna varit rätt kaosartade så är det ingenting jämfört med denna, fjärde säsongen. Allting går käpprätt åt helvete för i stort sett alla inblandade från det första avsnittet då Eddie håller på att bränna ner Martin och Simas lägenhet till det sista avsnittet då ett antal förhållanden inte bara knakar i fogarna utan rasar okontrollerat. Det är egentligen bara Katjas sambo Henrik som glider igenom hela säsongen som en helylleperson och helt oskadad av allting som bokstavligt rämnar runtomkring honom.

Om dom tidigare säsongerna hade humorn som grundsten så väger nog det allvarliga dramat tyngre här även om det finns rikligt med dråpligt komiska delar. Skådespelarna är precis som förut riktigt bra och Christer Lindarw som ju egentligen inte är en ren aktör imponerar verkligen.

Säsongen känns dock lite för mycket. Man hoppas att det ska kunna gå bra för åtminstone någon av dom inblandade men lyckan är inte direkt närvarande här.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...