måndag 26 april 2021

Andra Sidan (2020)

 




Att en familj flyttar in i ett nytt hus där det tidigare hänt ruskiga saker är ju inte något nytt grepp i skräckfilmsgenren och har man ändå bestämt sig för att göra ännu en film på just det temat så gäller det ju att man levererar och det måste jag säga att manusförfattarna och regissörerna Tord Danielsson och Oskar Mellander gör för denna svenska skräckhistoria är riktigt bra och läskig och då gör det inte att skaparna använt sig av gamla beprövade trick.

Dilan Gwyn som spelar styvmamman Shirin och Eddie Eriksson som gör rollen som sonen Lucas är mycket bra, Linus Wahlgren som är den tvivlande pappan Fredrik gör inte så mycket väsen av sig utan finns mest där i bakgrunden.

Även om man som sagt känner igen en del scener och mer eller mindre vet vad som komma skall så är det till och från ruskigt så det förslår och sen är det ju alltid roligt och intressant när det kommer skräckfilm från Sverige vilket man ju inte är bortskämd med.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...