måndag 28 september 2020

Lingonligan - Säsong 1 (2018)

 




Selma (Elisabeth Wernesjö) har alltid haft en dröm om att få träna ett riktigt fotbollslag och nu har hon genom att tänja lite på sanningen och säga att hon genomgått en tränarutbildning på Bosön fått en möjlighet att flytta till den lilla orten Vinninge för att bli tränare för klubben Vinninge BK som ligger sist i Division 7.

Bonden Seved (Sven Melander) som äger marken där ortens fotbollsplan ligger har hotat med att göra gräsplanen till en åker om inte laget skärper till sig så nu får Selma med god hjälp av lagkapten Kroyf (Anders Jansson) göra allt dom kan för att få in lite pengar och hopp till laget.

Landsortscharmig serie med en hel del roliga karaktärer spelade av bla Morgan Alling, Carolina Gynning och Claes Månsson och där Henke Larsson gör ett riktigt bra inhopp som sig själv i ett avsnitt. 

Det drar lite åt det billiga buskishållet ibland men annars så är det trevligt underhållande utan att framkalla hysteriska skrattsalvor.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...