torsdag 20 oktober 2011

Dying Breed (2008)







Zoologen Nina (Mirrah Foulkes) har begett sig till dom Tasmanska urskogarna tillsammans med ett par vänner för att leta efter bevis på att den officiellt utrotade Tasmanska Tigern fortfarande existerar, dessutom så vill hon se om hon kan få reda på något om sin syster som några år tidigare försvunnit på just denna plats.

Väl ute i vildmarken så upptäcker våra äventyrare att det är någon eller något som följer efter dom, är det den beryktade Tigern eller är det något annat som lurar därute?


Den här filmen parar ihop två av Tasmaniens kändaste legender, den om den Tasmanska Tigern och så kannibalen Jonathan "The Pieman" Pierce och det är väl en rätt sjyst utgångspunkt om man nu ska göra en skräckis som utspelar sig i såna här otillgängliga områden men tyvärr så blir det ju aldrig riktigt spännande, ortsbefolkningen är ju så där överdrivet bisarrt underliga så man vet ju på en gång att dom är inblandade i något fuffens därute i naturen och trots att regissören inte sparat på blod och avslitna kroppsdelar så sitter man mest och retar upp sig på dom otroligt dumma och torra huvudpersonerna istället för att bli rädd eller äcklad..

Det mest spännande är väl just den här gamla berättelsen om Jonathan Pierce och om det verkligen kan finnas några Tasmanska Tigrar kvar därute i skogarna, själva filmen i sig glömmer man bort rätt fort.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...