onsdag 21 juni 2023

Legacy (2020)

 




MI6 agenten Gray (Luke Goss) har gripit den ökände serben Boranovic (Elya Baskin) som nu ska ställas inför rätta i Haag för krigsförbrytelser, knarksmuggling och trafficking. Den mäktige Boranovic ser dock till att alla som kan tänkas vittna emot honom försvinner med hjälp av en mördare som kallas Z.
Det finns dock ett hot kvar som måste undanröjas, den unge Jake (Renton Pexa) som är ute och campar med sin far och som inte vet att hans biologiska far är Boranovic.

Det här med åtalet mot den serbiske gangstern är bara ett svepskäl i den här filmen för att det ska komma till en jakt på liv och död ute i vildmarken som ju är den här historiens egentliga kärnpunkt. Tyvärr så håller varken regin av R. Ellis Frazier, skådespelarna eller spänningen någon högre klass så filmen tar aldrig fart ordentligt sen så har manusförfattaren Robert Orr vridit till det med den där mystiske mördaren Z på slutet så att det blir nästintill löjligt.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fast Charlie (2023)

  https://youtu.be/4tSk-a6WT10?si=ZdHOJtnuz5M9o-Ax I över 20 år så har Charlie Swift ( Pierce Brosnan ) jobbat som en så kallad problemlösar...