tisdag 11 oktober 2022

Gåsmamman - Säsong 6 (2022)

 




Visst hade det varit bra att ha fått en liten resumé av säsong 5 innan denna började för det var ju ändå ett tag sen man såg det sista avsnittet av den säsongen och dessutom så får man ju här ingen tid till att försöka minnas, man kastas direkt in i hetluften där Sonja jagas av både polis och gangsters och samtidigt gör allt för att skydda sin familj som bokstavligen balanserar på livets avgrund.

Skådespelarna kan ju verkligen sina karaktärer efter alla dessa år, kanske lite för bra ibland för det känns som om dom till och från bara kör på rutin och kanske inte riktigt med själ och hjärta och sen så finns det en och annan actionladdad sekvens som utspelar sig där Sonja och hennes familj gömmer sig i en stor ödsligt belägen villa som faktiskt känns lite fånig och billigt gjord men förutom mitt lilla gnäll så har ju denna säsong allt man kan önska av dramatisk spänning, våld och ond bråd död och så avslutas ju serien på ett kanske lite oväntat sätt. Om det nu är en avslutning, vem vet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...