tisdag 30 mars 2021

Grannen av Buthler Öhrlund (2012)

 




Hans Ecker som är dömd till över 10-års fängelse efter händelserna i den förra historien ska förflyttas från Kumla till en annan anstalt. På vägen så överfalls bilen, väktarna dödas brutalt och Ecker kidnappas.
Eckers glädje över att ha blivit fritagen byts till chock när han inser att det är hans gamla vän Christopher Silfverbielke som ligger bakom fritagningen.
Ecker, poliskommissarie Jacob Colt och alla andra trodde att Silfverbielke omkommit i Grekland ett år tidigare men nu är han tillbaka och bär på en grym hämnd.

Fullblodspsykopaten Silfverbielke är tillbaka och han är värre än någonsin. Alla i hans omgivning som han inte har användning för riskerar att dö eller skadas för livet fysiskt eller psykiskt. Författarna Buthler & Öhrlund väjer inte för någonting när dom beskriver den fd finansmannens bisarra äventyr. Det är grymt, rått, spännande och obehagligt men riktigt svårt att sluta läsa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...