torsdag 3 augusti 2023

Welcome to Planet Earth (1996)

 




Smågangstern Joseph har precis fått ärva ett enormt hus efter sin mamma. För att ha råd att bo där så sätter han ut en skylt vid vägen att det finns rum att hyra och trots att huset ligger i ett av stadens mindre trevliga områden så ringer det på dörren redan första dan. Charlie med frun Rhonda och dottern Daphne säger sig vara turister i stan och betalar 2000 dollar i månaden för att hyra övervåningen och det kan ju inte Joseph tacka nej till.

Joseph tycker att familjen beter sig lite underligt men vad han inte vet är att familjen är turister från en annan planet och medan Daphne förför Joseph på hemmaplan så är föräldrarna ute på mordturné i grannskapet och samtidigt tar bilder till sitt fotoalbum.

En blodfylld komedi som inte är speciellt rolig med skådespelare som inte heller är speciellt bra och det räcker inte att Anastasia Sakelaris som spelar Daphne tar av sig kläderna för att det ska bli mer intressant.

Det enda av kvalitét här är nog fotot av Christopher Baffa som ju senare i sin karriär också skulle bli en prisbelönt filmfotograf.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...