onsdag 23 augusti 2023

Deadly Charades (1996)

 



B-filmsproducenten Guy (Shea Farrell) har svårt att hitta finansiärer till sina projekt samtidigt som det gnisslar lite på det privata planet med frugan Julie (Leslie Kay Sterling).
Julie äger ett konstgalleri och hennes assistent är ihop med Guy's sekreterare Vicki (Julie Hughes) men i största hemlighet.
En dag börjar Guy få presenter och meddelanden från en okänd avsändare på jobbet som till en början verkar oskyldiga men som snabbt får något hotfullt över sig.

Jag vet inte vad den här filmen handlade om, vad som var själva meningen med den. Det verkar som att manusförfattaren Stephen Johnston och regissören Kelley Cauthen hade en massa idéer om nakenscener men att dom däremellan inte hade någon aning om någon historia och inte heller förmedlat detta till skådespelarna som inte verkar ha fått veta mer än att dom ska ta av sig kläderna varje femtonde minut.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...