fredag 11 augusti 2023

Ron Jeremy - Porrkungens Fall (2022)

 


Original titel: Porn King - The Rise and Fall of Ron Jeremy



I mitten av 70-talet så blir Ron Jeremy känd inom porrindustrin och på 80-talet så är han störst av dom alla. Tidigt så börjar det gå rykten om hans olämpliga beteenden bakom kulisserna men ingen av kvinnorna vågar säga någonting för vem kommer att höja på ögonbrynen när en kvinnlig porrfilmsskådis anklagar någon för sexuella övergrepp.

Inte förrän över 40 år senare när han anklagas för att ha förgripit sig på en femtonårig flicka så träder mängder med andra kvinnor fram och berättar sina historier.

I den här fascinerande och intressanta dokumentären får vi följa en man som tog ett steg ut från porrfilmens värld och deltog i musikvideos, TV-program, poddar, i reklam och som inbjuden gäst på stora kändisfester och som också fick en Rom uppkallad efter sig. Han blev nästan folkkär.

Nu riskerar han dock att kastas i fängelse på livstid och vi får höra några av dom som anklagat honom men också några som står på hans sida och vägrar tro på att han gjort det han anklagas för.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...