söndag 13 augusti 2023

The Witcher - Säsong 3 (2023)

 




Geralt (Henry Cahill) fortsätter att dra land och rike runt med Ciri (Freya Allan) jagade av allsköns folk samtidigt som Yennefer (Anya Chalotra) beger sig till sina forna magikervänner för att försöka medla mellan alla krigshetsare och här försöker man då som tittare att bena ut vem som är vem och vad dom vill och det är till och från inte så lätt. Man håller ju koll på huvudkaraktärerna som man vet är goda men utanför den tajta gruppen så har man lite dålig koll.

Tredje säsongen är det och man tycker ju att skådespelarna nu borde känna sig bekväma i sina karaktärer men dom har tyvärr inte utvecklats på dom här åren, det är stelt och själlöst. Fotot är strålande och effekterna påkostade, det är skådespeleriet som är den här seriens akilleshäl.
I fem avsnitt här så händer det knappt någonting och det är mera en gäspning än någonting annat men så i sjätte avsnittet så trycks det på gasen lite grann och i dom två sista så brakar det loss ordentligt och det är räddningen för den här säsongen som givetvis kommer att få en uppföljare.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...