måndag 29 april 2019

Finaste Familjen - Säsong 1 (2016)





Ann är gift med Göran och bor i en luxuös lägenhet på Östermalm och tillsammans så har dom sonen Markus. Ann har också sonen Magnus med Frank och dottern Michelle med Bertil och det här är en brokig familj som Ann med alla medel försöker att hålla ihop och få att framstå som den finaste familjen och att hon ursprungligen är från Jakobsberg är någonting som hon under inga omständigheter vill att omvärlden ska få veta.


Till och från så är detta hysteriskt roligt men det är lite ojämnt och det är ibland lite långt mellan topparna där löjlighetsprocenten istället är lite för hög.
När det är roligt så är det dock roligt med besked och skådespelarna är bra i sina karaktärer speciellt Kajsa Ernst som är enastående bra som familjens ömma moder Ann Linder och så hennes kedjerökande väninna Kinga (Marienette Dahlin) som inte säger ett enda ord under dessa 8 avsnitt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Brottsplats: Gorkij Parken (1983)

  Original titel: Gorky Park https://youtu.be/H2XO39vz01M?si=X9_yr64dlb-vwaVl Vi befinner oss i 80-talets Moskva. Tre kroppar hittas en vint...