tisdag 30 april 2019

Condor - Säsong 1 (2018)





Joe Turner jobbar som analytiker åt CIA och snubblar en dag över en plan som några inom organisationen i hemlighet pusslat ihop och som hotar miljontals liv. Någon dag efter hans upptäckt så kommer två maskerade personer in på avdelningen och skjuter ihjäl alla på platsen utom Joe som lyckas fly. Han märker efter ett tag att det nu är han som är efterlyst och jagad för morden på sina arbetskamrater och han har ingen aning om vem han kan lita på eller hur han ska kunna stoppa den fruktansvärda planen att sättas i verket.

Nagelbitande intensiv spänning på hög politisk nivå med Max Irons i rollen som den av både polis och CIA jagade Joe Turner och William Hurt som hans farbror och tillika chef och så är det riktigt roligt att se en Brendan Fraser i rollen som den administrativa psykopaten Nathan Fowler, långt ifrån sina hjältekaraktärer man tidigare sett honom i.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Brottsplats: Gorkij Parken (1983)

  Original titel: Gorky Park https://youtu.be/H2XO39vz01M?si=X9_yr64dlb-vwaVl Vi befinner oss i 80-talets Moskva. Tre kroppar hittas en vint...