torsdag 5 april 2018

Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (1989)




Titel:  Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland
År:  1989
Land:  USA
Genre:  Skräck
Längd:  1 tim, 20 min



Det har gått ett år sedan Angela Baker eller The Angel of Death som hon också kallas mördade en massa ungdomar på sommarlägret Rolling Hills.
Nu har lägret bytt namn till Camp New Horizons och nya ledare har samlat ungdomar från rika och fattiga samhällsklasser för att skapa en ring av vänskap och förståelse.
Vad ingen vet är att Angela som aldrig hittades förra gången det begav sig har smugit sig in bland ungdomarna.


Denna film var faktiskt så skrattretande dålig så att kalla den för en komedi istället för en skräckfilm vore mera på sin plats.

Den utomordentligt tafflige regissören Michael A Simpson verkar ju ha insett att han måste göra nånting för att höja upp allt över bottennivå och har då stoppat in ett antal scener med nakna bröst för att i alla fall kanske se till att dom manliga tittarna håller sig vakna.
Detta fungerade inte, det fick bara filmen att bli ännu mera patetisk.

Det enda som fick mig att reagera var en scen när  ungdomarna står vid en brygga nedanför lägret och fiskar, Angela får napp och drar upp en hockeymask som är en exakt en kopia på den som Jason bär i Fredagen Den 13:e filmerna och därefter rynkar hon på ögonbrynen och frågar:
-Vad är det för datum idag?
-Lördagen den 14:e, får hon då till svar.

Denna scen var faktiskt värd ett litet leende åtminstone men mera än den lilla ryckningen i mungipan blev det inte,
ja förutom ett antal tunga suckar då.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...