tisdag 17 april 2018

5 Headed Shark Attack (2017)




Titel:  5 Headed Shark Attack
År:  2017
Land:  USA
Genre:  Skräck, Thriller
Längd:  1 tim, 29 min



En fotograf är ute med några fotomodeller i en båt utanför Puerto Ricos kust när dom blir attackerade och dödade av en haj.
Den lokala polisen hittar en kamera på båten som innehåller bilder på en haj med flera huvuden.
Dom vänder sig till Dr Angie Yost som tillsammans med sin chef Thaddeus Marshall och några studenter beger sig ut för att ta reda på om det är ett skämt eller om det verkligen är ett flerhövdat monster dom har att göra med.


Jag tyckte det kändes lite fånigt när det för några år sedan kom en film med en tvåhövdad haj och inte kändes det bättre när det strax efteråt dök upp en med en haj med tre huvuden och som om inte detta räckte så kom då denna där ett simmande människoätande monster med fem huvuden härjar utanför Puerto Ricos kust.

Det enda som man kan njuta av i denna uselt dåliga produktion är ett par vackra paradisiska kameraåkningar över Puerto Ricos stränder och blågröna vatten i början.
Hajens fem huvuden är fler än underhållande scener, bra skådespelarprestationer och sjyssta effekter i filmen och det säger väl det mesta.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...