fredag 15 mars 2019

Gåsmamman - Säsong 2 (2016)





Efter dom händelser där Sonjas man och syster dödades och hennes far och bror fängslades så gömde hon sig med barnen ett tag i Australien. Nu har familjen återvänt till Sverige och lever med skyddad identitet i Uppsala och försöker skapa sig ett så normalt liv som möjligt. Polisen vill dock att hon ska vittna för att hennes bror Niklas och gangsterbossen Östling inte ska friges ur fängelset. Rykten börjar samtidigt också spridas att hon och barnen är tillbaka i Sverige, rykten som letar sig in bakom fängelsets murar.


Om det var en intensiv första säsong av den här serien om familjen Ek som balanserar på gränsen mellan vad som är lagligt och inte så har snäppet höjts ännu ett steg i den här andra säsongen där Sonja och hennes barn knappt hinner ta ett andetag emellan alla skottlossningar, mord, kidnappningar, påträngande poliser och dessutom hemligheter inom familjen som det inte verkar finnas nåt slut på.
Bra skådespeleri överlag, det är oerhört spännande och dramatiskt, våldsamt och mycket bra.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Brottsplats: Gorkij Parken (1983)

  Original titel: Gorky Park https://youtu.be/H2XO39vz01M?si=X9_yr64dlb-vwaVl Vi befinner oss i 80-talets Moskva. Tre kroppar hittas en vint...