måndag 19 juni 2023

Hotell Transylvanien - Ombytta Roller (2022)

 


Original titel: Hotel Transylvania - Transformania


Van Helsing (Jim Gaffigan) bor numera i källaren under Draculas slott / hotell och har där ett vapen som kan få människor att förvandlas till monster och vice versa.
I ett desperat ögonblick så förvandlar Jonathan (Andy Samberg) sig själv till monster och råkar strax efter förvandla Dracula (Brian Hull) till en vanlig dödlig människa.
För att få allt rätt igen så krävs det dock en väldigt speciell kristall som bara finns i en enda specifik grotta i Sydamerika så i hemlighet så reser Dracula och Jonathan för att finna platsen.
Mavis (Selena Gomez) och Ericka (Kathryn Hahn) får dock veta vad som hänt och beger sig efter dom.

Det här är den andra filmen där Dracula och hela monstergänget lämnar hotellet och befinner sig på annan plats och det är lite tråkigt för stämningen som ändå fanns i dom två första historierna är som bortblåst. Nu är det mera som vilken ordinär animerad film som helst. Visst är animeringen bra och snygg men det är ganska rörigt och kaotiskt för det mesta och det känns som att actioninslagen finns där enbart för att det saknats idéer.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...