fredag 17 november 2017

Sharknado 2 - The Second One (2014)

Titel:  Sharknado 2 - The Second One
År:  2014
Land:  USA
Genre:  Skräck. Komedi



Fin Shepard och hans exfru April Wexler är på väg till New York efter att ha räddat världen från den fruktansvärda sharknadon som vi kunde se drabba Los Angeles i den första filmen om denne hajhatande hjälte.
Fin har svårt att koppla av och det med all rätta för precis innan landning så närmar sig ett oväder som åter fyller himlen med blodtörstiga hajar.


Det finns ju katastroffilmer och monsterfilmer, det här är väl en blandning av dessa två genrer men jag skulle också vilja kalla den panikfilm för här springer folk runt i panik och skriker oavbrutet i en timma och 29 minuter medans dom förlorar armar och ben i dom blodtörstiga hajarnas gap.

Tanken är väl att detta ska vara roligt och häftigt men det är bara jävligt fånigt och se en torr hjälte, en massa botoxopererade kvinnor och så idel kändisar som spelar sig själva, antagligen för att regissören Anthony C. Ferrante tror att vi tittare tycker det är döballt.

Näe, jag hejade på hajarna från första till sista sekund.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...