söndag 19 februari 2017

Daylight's End (2016)





Den här filmen utspelar sig i USA några år efter att ett mystiskt virus spridit sig över världen och förvandlat människor till någon sorts kombo av vampyrer och zombies.
Dom som ännu klarat sig förskansar sig bakom låsta dörrar på kvällarna, förlitar sig på vapen och inväntar dagsljuset.

Såna här filmer har man ju sett mängder av dom senaste åren och den här tillför ju inte någonting nytt förutom kanske frågetecknen kring vad dom människor som drabbas egentligen förvandlas till för något. Dom verkar vara förtjusta i alla kroppsdelar på en människa, gillar inte dagsljus, ser ut som zombies, rör sig otroligt snabbt och har övermänsklig styrka och har dessutom förmågan att tänka strategiskt.

Lika rörigt som detta låter, lika ointressant var filmen. Hela historien känns meningslös för den kommer ingen vart, det är som en stillastående bil på tomgång där bensinen till sist tar slut.
Skådespelarna är väl inte direkt usla men dom är så jädrans tråkiga och själlösa att man inte bryr sig ett dugg om vem som lever eller vem som dör.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vera Cruz (1954)

  https://youtu.be/rUIVb32Qf9M?si=FIQsmJmcm4F1zQ7B Efter det amerikanska inbördeskriget så tar sig många amerikaner ner till Mexiko för att ...