onsdag 8 mars 2023

Manifest - Säsong 4 (2022)

 




Det har gått två år sedan den psykotiska Angelina mördade Ben Stone's fru Grace och kidnappade parets dotter Eden.
Ben har under den här tiden helt lämnat arbetet med att försöka rädda passagerarna på Flyg 828 och bryr sig bara om att leta spår efter Angelina och Eden medan hans andra barn Olive och Cal, hans syster Mick och hennes man Zeke, Jared, Saanvi och Vance försöker lösa gåtan med tidshoppet och dödsdatumet som närmar sig alltmer.

Jag tyckte inte om den här säsongen utan satt mest och suckade. I avsnitt sju så hände dock något, allting intensifierades och det blev olidligt spännande och dramatiskt vilket förde med sig att dom sista tre avsnitten kändes som dom gick på 15 minuter.
Det som i 3½ säsong handlat om passagerarna på Flyg 828 involverade nu hela planetens befolkning och det infann sig en domedagskänsla över hela historien kryddat med religiösa och ockulta detaljer och det räddade som tur var den här säsongen, vilken jag kan avslöja inte kommer att vara den sista.
 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ingen Utväg (1987)

  Original titel: No Way Out https://youtu.be/lypNWLvpb0I?si=XNoCoZXpWSu3bfLB Själva grundstommen i den här historien känns verkligen Alfred...