onsdag 30 maj 2018

Guardians of The Galaxy Vol 2 (2017)







Efter att ha räddat planeten Xandar från Ronan så är The Guardians nu rymdens nya hjältar och Quill (Chris Pratt) deras självklara ledare.
Tvättbjörnen Rocket (Bradley Cooper) håller på att ställa till det för gänget rejält när han stjäl ett par ovärderliga batterier från Drottning Ayesha (Elisabeth Debicki) men dom får oväntad hjälp från en person ur Quills förflutna.


Humorn i den här andra delen av rymdens hjältar har tagit ännu ett snäpp uppåt och det har definitivt inte gjort någonting sämre.
Det är hysteriskt roligt med en massa små vinkar till 80-talet, vad det gäller musik, film och TV-serier och man skulle nog behöva se filmen en gång till för att få med allt.

Humorn har ju som sagt inte flyttat på någonting annat utan det är ju full spruta redan från början.
Action, explosioner och imponerande svulstiga scenerier så det räcker och rinner över och det känns som om regissören James Gunn som ju även gjorde den första filmen haft riktigt roligt under arbetet.

Spännande explosivt, roligt som fan och häftiga effekter och så har dom ju givetvis pusslat ihop lite känslosamma minuter på slutet så att vi som åskådare inte ska resa oss upp från biofåtöljerna torra i ögonvråna.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...