torsdag 10 augusti 2017

Film: Deserted (2016)




24-åriga Jae (Mischa Barton) har precis släppts ut efter att ha avtjänat ett fängelsestraff för mord.
Hon beger sig tillbaka till barndomshemmet där hennes bror Robin (Jackson Davis) bor.
Hon bestämmer sig för att hänga med sin bror, hans flickvän Rosemary (Winter Avi Zoli) och två tjejkompisar ut i öknen på en musikfestival.

På vägen så får dom problem med bilen och hamnar på en verkstad ute i ödemarken där dom i den tillhörande baren träffar tre killar som erbjuder gänget skjuts i deras husbil.


Jag förstod inte riktigt meningen med den här överlevnadshistorien men det kanske var lite av grejen att den skulle vara lite gåtfull och innehålla en massa lösa trådar som inte riktigt satt fast någonstans.

Huvudpersonerna hamnar i situationer som inte går som man tror och stöter på personer som inte är vad man räknar med och det är väl i och för sig positivt eftersom det sticker ut lite från dom vanliga filmerna i den här genren.

Tyvärr så är filmen och skådespelarna alltför tråkiga för att man ska kunna bli engagerad så när allting till slut är över så känns det rätt tomt och så sitter man där då med ett par frågetecken som man gärna hade velat haft svar på.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...