söndag 19 mars 2017

Film: I am Wrath (2016)

Amerikansk
action

Regi:  Chuck Russell
Manus:  Yvan Gauthier & Paul Sloan
Producent:  Robert Carliner & Michael Mendelsohn
Foto:  Andrzej Sekula
Musik:  Haim Mazar

Skådespelare:  John Travolta, Christopher Meloni,
Amanda Schull, Sam Trammell, Asante Jones, Jordan Whalen,
Patrick St Esprit, Rebecca De Mornay, Paul Sloan, Luis Da Silva Jr



Visst har John Travolta varit med i en del riktigt bra filmer och gjort mycket bra ifrån sig i ett antal av dom men han är en skådespelare som måste förlita sig på en bra regissör eller åtminstone bra medskådespelare och i den här produktionen så har han tyvärr inte något utav detta och det innebär att han stapplar omkring med rynkad överläpp och inte riktigt vet vad han ska ta sig till.

Manusförfattarna har ju helt klart fått inspiration från Taken trilogin med Liam Neeson där dom då ser till att Travoltas karaktär, den fd legosoldaten Stanley's fru blir mördad och där spåren leder högt upp i staten Ohio's politiska värld.

Stanley som under många år levt ett lugnt och tillbakadraget familjeliv förvandlas och ur ett hemligt förråd bakom sovrumsgarderoben plockar han fram sina gamla vapen som genast dammas av och används mot stadens bus, allt för att hitta den ansvariga för mordet.

Givetvis så kontaktar han ju en gammal vän och hårding från förr som assisterar honom i jakten där både korrupta poliser, skumma tatuerare och knarkhandlare råkar på dom två.

Näe..
Detta var en riktigt töntig film där tyvärr Travolta visade upp sig från sin allra sämsta sida och i slutet så tyckte jag nog att det var synd att det inte var hans rollfigur som i början av filmen sköts i P-garaget.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ingen Utväg (1987)

  Original titel: No Way Out https://youtu.be/lypNWLvpb0I?si=XNoCoZXpWSu3bfLB Själva grundstommen i den här historien känns verkligen Alfred...