måndag 4 maj 2015

Autómata (2014)


Bulgariskt/Spanskt/Amerikanskt/Kanadensiskt
sci-fi/action/drama



År 2044, solstormar har utrotat 99,7% av hela Jordens befolkning.
Företaget ROC har skapat robotar kallade Autómata pilgrim 7000 som är gjorda för att hjälpa människan bygga upp världen igen. Dessa robotar har två inbyggda säkerhetsprotokoll som gör att dom inte kan skada en människa eller utföra ändringar på sig själv eller andra robotar.

Polisen Sean Wallace (Dylan McDermott) påstår dock att han skjutit sönder en robot som försökte operera sig själv och försäkringsagenten Jacq Vaucan (Antonio Banderas) får i uppdrag att undersöka om det finns robotar där säkerhetsprotokollen är manipulerade.

Visuellt så är denna film riktigt snygg och Antonio Banderas gör en helgjuten insats men på något sätt så känns det som om historien aldrig riktigt kommer igång,
det blir för mycket tomgångskörning på ett och samma ställe och när det väl kommer till upplösningen då det händer en hel del då slutar ju filmen och så sitter man där och vill se hur det går sen.

Snyggt foto av Alejandro Martinez och bra skådespelare men rätt tråkigt emellanåt.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

STHLM Blackout (2024)

  https://youtu.be/GmXZy4yiNxQ?si=aYRFivpYmSQX6akM Den här serien i fyra delar som är regisserade av  Milad Schwartz Avaz  kan man väl kalla...