onsdag 22 maj 2024

Spacey Unmasked (2024)

 




Den flerfaldigt Oscarsbelönade skådespelaren Kevin Spacey anklagades 2017 för sexuella trakasserier av kollegan Anthony Rapp vilket kom att bli det första av många vittnesmål om att Spacey i över 20 år systematiskt psykiskt och fysiskt gjort sexuella närmanden mot flera unga män bakom kulisserna.
2023 så friades han däremot av en domstol men karriären var då så gott som ödelagd.

I den här dramatiska dokumentären av Katherine Haywood får vi höra flera av dom skådespelare som anmält honom och även andra filmarbetare som vittnar om hans obehagliga uppträdande. Hans bror tar oss med på en resa bakåt i tiden där det avslöjas att bröderna haft en allt annat än en normal barndom med en far som var uttalat Nazist och där övergrepp var vardagsmat i hemmet.

Fascinerande och dramatiskt och även om Kevin Spacey nu är friad från anklagelserna och vi som tittare inte vet vad som hänt så är det svårt att bortse från att dom är så många och att det rör sig om så många år.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vera Cruz (1954)

  https://youtu.be/rUIVb32Qf9M?si=FIQsmJmcm4F1zQ7B Efter det amerikanska inbördeskriget så tar sig många amerikaner ner till Mexiko för att ...